Hei sinä hoitaja!

Haemme hoitajia tekemään laadukasta kotihoitoa Lahteen. Etsimme

  • kokopäiväisiä vakituisia
  • kesäsijaisia
  • osapäiväisiä ja
  • keikkalaisia.

Ikää enemmän vaakakupissa painaa ammattitaito ja suuri hoivasydän. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, geronomeja ja lähihoitajia, joten ammatillista tukea piisaa. Teet töitä myös muistisairaiden kanssa ja tällöin hyvä suomen kielen taito on välttämätön. Työn hoitamiseen tarvitset B-ajokortin ja oma auto on plussaa, joskaan ei välttämätöntä. Voit huristella myös Kirman automaattivaihteisella autolla. Toivomme sinulta halua oppia uusia laadukkaan hoitamisen menetelmiä, sillä ainakin vakkarina tulet tutustumaan Toimintakyky+ -palveluun, ja sitä ei muilla ole. Meillä saat hoitaa hyvin ja ajan kanssa.

Soita Kirstille 044 982 0472 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu(ät)kirmahoiva.fi . Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia, koska niissä voit esitellä itsesi kunnolla ja niitä on mukavampi lukea. Voit myös jättää avoimen hakemuksen tulevaisuutta varten.

---

Meillä työn saa tehdä hyvin

Kirma on kasvava yritys, joka hakee jatkuvasti verkostoonsa oikeanlaisia ihmisiä tekemään hoito- ja hoivatyötä sillä tavalla, kuin me haluamme sitä tehdä. Uskomme lämminsydämisten ammattilaisten haluavan tehdä työnsä niin, että voivat olla hyvällä mielellä omasta työstään. Silloin myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Kaikki voittavat.

Työtehtäviin kuuluu normaali kotihoito. Sen lisäksi asiakas saa meiltä Toimintakyky+™ -palvelua , jolla tarkoitamme monipuolista ja aktiivista toimintakyvyn ylläpitoa sekä osallisuuden tunteen nostamista. Noita kaikkia tarvitaan mielekkääseen elämään ja se on hoivamme päämäärä.

Käy katsomassa arjen työtämme Instagrammissa. Kuvat ovat hoitajiemme ottamia. Ehkäpä sinua kiinnostaa myös Facebook-sivumme, jossa mietimme hoiva-alan ilmiöitä ja uusia tuulia.

 

Työntekijöiden kokemuksia Kirmalla työskentelystä

”Hyvä perehdytys”

”Käytettävä potilasohjelma selkeä”

”Omistajat helposti lähestyttäviä, helppo asioida heidän kanssaan.”

”Asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen suunnitelma erinomainen, kuntoutus ja omatoimisuuden huomioimen jokaiselle yksilöllisesti.”

”Omaiset mukana suunnitelmassa ja hyvä yhteydenpito heihin.”

"Työnteko Kirma Hoivalla on mielekästä. Yhteistyö on toimivaa ja minulla on mahdollisuus tehdä työni hyvin ja sydämellä. "

”Kirma Hoivassa asiakaskäynneillä ei ole kiire, ehtii kohdata asiakkaat rauhassa. Perehdytyksessä minulle sanottiin, että hoida kuin hoitaisit omaa läheistäsi, omien arvojeni mukainen neuvo. Palkka on kilpailukykyinen. Esimiestaidoista plussaa. Suosittelen!” Marika

”Olen pitkän työuran tehnyt vanhusten parissa. Työ kodinomaisessa ympäristössä on aina kiinnostanut. Kirmalla on itsenäinen työ, tukea saa tarvittaessa. Mukavat asiakkaat ja työnantaja. Suosittelen."