Meillä työn saa tehdä hyvin

Kirma on kasvava yritys, joka hakee jatkuvasti verkostoonsa oikeanlaisia ihmisiä tekemään hoito- ja hoivatyötä sillä tavalla, kuin me haluamme sitä tehdä. Uskomme lämminsydämisten ammattilaisten haluavan tehdä työnsä niin, että voivat olla hyvällä mielellä omasta työstään. Silloin myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Kaikki voittavat.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse tai soita.

Työntekijöiden kokemuksia

”Hyvä perehdytys”

”Käytettävä potilasohjelma selkeä”

”Omistajat helposti lähestyttäviä, helppo asioida heidän kanssaan.”

”Asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen suunnitelma erinomainen, kuntoutus ja omatoimisuuden huomioimen jokaiselle yksilöllisesti.”

”Omaiset mukana suunnitelmassa ja hyvä yhteydenpito heihin.”

"Työnteko Kirma Hoivalla on mielekästä. Yhteistyö on toimivaa ja minulla on mahdollisuus tehdä työni hyvin ja sydämellä. "

”Kirma Hoivassa asiakaskäynneillä ei ole kiire, ehtii kohdata asiakkaat rauhassa. Perehdytyksessä minulle sanottiin, että hoida kuin hoitaisit omaa läheistäsi, omien arvojeni mukainen neuvo. Palkka on kilpailukykyinen. Esimiestaidoista plussaa. Suosittelen!” Marika

”Olen pitkän työuran tehnyt vanhusten parissa. Työ kodinomaisessa ympäristössä on aina kiinnostanut. Kirmalla on itsenäinen työ, tukea saa tarvittaessa. Mukavat asiakkaat ja työnantaja. Suosittelen."