Hei vaan sairaanhoitaja, lähihoitaja tai siistijä!

Avoimia työpaikkoja:

 

Sairaanhoitaja kotihoitoon

Vakituinen kokopäivätyö 1.4.2023 lähtien tai sovitusti. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää kotihoivan lisäksi tiimin vetäjän roolin, työvuorosuunnittelua ja asiakastyön suunnittelua. Tukenasi sinulla on pari kokenutta sairaanhoitajaa ja monta taitavaa lähihoitajaa, jotka lempeästi perehdyttävät sinut työhösi.

Meillä on periaatteena antaa hoitajiemme vaikuttaa työhönsä. Niinpä nytkin kysyimme, että millaisen sairaanhoitajan he haluaisivat työkaverikseen ja kuinka houkutella sellainen. Hoitajamme toivoivat sinulta

 • asiakaslähtöisyyttä
 • kokonaisvaltaista ajattelua kaiken kaikkiaan
 • hyvää huumoria
 • tietotaidon jakamista
 • kokemusta hoitotyöstä, aiempi kokemus kotihoidosta on hyvä asia.

Houkutuksina hoitajamme mainitsivat seuraavia:

 • Hyvä ilmapiiri näkyy siinä, että hoiva toimii.
 • Kiire pois! Meillä on aikaa asiakkaalle.
 • Asiakkaan luona käy usein samat hoitajat, jotka tuntevat asiakkaansa. Tämä luo asiakkaalle turvallisuuden tunnetta. Tyytyväisyys näkyy asiakkaan asenteessa. Sama pätee myös omaisiin.
 • Kirman omat hoitajat osaavat hoitotyötä monipuolisesti.
 • Autonominen työvuorosuunnittelu.
 • Mukavat työkaverit!

Kirman arkeen ja tapaan tehdä töitä voit tutustua Facebook-sivuilla tai Instagram:ssa. Rullaile rauhassa pitkälle ajassa taakse päin ja kuuntele, mitä hoivasydämesi kuiskuttaa. Sen jälkeen voitkin pirauttaa Kirstille 044 982 0472 tai laittaa sähköpostia: asiakaspalvelu(ät)kirmahoiva.fi. Nähdään kasvotusten!

Lähihoitaja kotihoitoon

Lähihoitaja huolehtii asiakkaan ravitsemuksesta keittämällä kuituista puuroa aamupalaksi.

Puuroa asiakkaan tapaan.

Haemme lähi- ja sairaanhoitajia tekemään laadukasta kotihoitoa Lahteen. Etsimme

 • kokopäiväisiä vakituisia
 • kesäsijaisia
 • osapäiväisiä ja
 • keikkalaisia.

Ikää enemmän vaakakupissa painaa ammattitaito ja suuri hoivasydän. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja lähihoitajia, joten ammatillista tukea riittää. Teet töitä myös muistisairaiden kanssa ja tällöin hyvä suomen kielen taito on välttämätön. Työn hoitamiseen tarvitset B-ajokortin ja oma auto on etu, joskaan ei välttämätöntä. Voit huristella myös Kirman automaattivaihteisella autolla. Toivomme sinulta halua oppia uusia laadukkaan hoitamisen menetelmiä, sillä ainakin vakituisena tulet tutustumaan Toimintakyky+ -palveluun, jota ei muilla ole. Meillä saat hoitaa hyvin ja ajan kanssa. Oikeasti!

Siistijä

Hoitaja hoitaa ihmisen, siistijä hoitaa kotia.

Hoitaja hoitaa ihmistä, siistijä hoitaa kotia.

Haemme siistijöitä. Työssäsi tulet siivoamaan enimmäkseen ikäihmisten ihan perussiistejä koteja. Suurin osa työstä onkin ylläpitosiivousta. Kirman asiakkaat ovat mukavia vanhuksia, jotka kyllä siivoaisivat itse, mutta kun polvi on kipeä tai harja kadoksissa. Siksi sinua tarvitaan auttamaan heitä.

Työssäsi menet toisen ihmisen kotiin ja alussa hän ei vielä tunne sinua. Luottamus kehittyy ajan kanssa ja siistiä jälkeä tekemällä. Toivomme sinulta rupattelutaitoa ja ikäihmistä arvostavaa asennetta.

Rekryn yhteystiedot

Soita Kirstille 044 982 0472 tai laita sähköpostia:

asiakaspalvelu(ät)kirmahoiva.fi

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia, koska niissä voit esitellä itsesi kunnolla ja niitä on mukavampi lukea. Voit myös jättää avoimen hakemuksen tulevaisuutta varten.

---

Meillä työn saa tehdä hyvin

Kirma on rauhallisesti kasvava yritys, joka hakee jatkuvasti verkostoonsa oikeanlaisia ihmisiä tekemään hoito- ja hoivatyötä sillä tavalla, kuin me haluamme sitä tehdä. Uskomme lämminsydämisten ammattilaisten haluavan tehdä työnsä niin, että voivat olla hyvällä mielellä ja ylpeitä omasta työstään. Silloin myös asiakkaamme ja heidän omaisensa ovat tyytyväisiä. Kaikki voittavat.

Hoivatyötehtäviin kuuluu normaali kotihoito. Sen lisäksi asiakas saa meiltä Toimintakyky+™ -palvelua, jolla tarkoitamme monipuolista ja aktiivista toimintakyvyn ylläpitoa sekä osallisuuden tunteen nostamista. Palvelu noudattaa THL:n FINGER-tutkimuksesta saatua toimintamallia. Tätä kaikkea tarvitaan mielekkääseen elämään ja se on hoivamme päämäärä.

Puhdas ja siisti koti kuuluu myös hyvään elämään. Tämän vuoksi tarjoamme siivouspalveluja. Ajattelemme, että siivouspalveluiden tarjoamisen myötä myös hoivan laatu ja turvallisuus paranee. Siistijä saattaa työssään huomata jotain, mikä on hyvä tuoda kotihoidon tietoon. Tällaisia asioita voivat olla vaikkapa lattialta löytyvät lääketabletit. Toisaalta, hoitajat voivat helposti lisätä seuraavaan siivoukseen jotain, minkä huomaavat tarpeelliseksi. Kokonaisuus paranee.

Käy katsomassa arjen työtämme Instagrammissa. Ehkäpä sinua kiinnostaa myös Facebook-sivumme, jossa mietimme hoiva-alan ilmiöitä ja uusia tuulia.

 

Työntekijöiden kokemuksia Kirmalla työskentelystä

"Rattiraivo katosi."

"Äiti! Sä oot nyt ihan erilainen, kun vaihdoit työpaikkaa." (Lapsen suusta)

”Hyvä perehdytys”

”Käytettävä potilasohjelma selkeä”

”Omistajat helposti lähestyttäviä, helppo asioida heidän kanssaan.”

”Asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen suunnitelma erinomainen, kuntoutus ja omatoimisuuden huomioimen jokaiselle yksilöllisesti.”

”Omaiset mukana suunnitelmassa ja hyvä yhteydenpito heihin.”

"Työnteko Kirma Hoivalla on mielekästä. Yhteistyö on toimivaa ja minulla on mahdollisuus tehdä työni hyvin ja sydämellä. "

”Kirma Hoivassa asiakaskäynneillä ei ole kiire, ehtii kohdata asiakkaat rauhassa. Perehdytyksessä minulle sanottiin, että hoida kuin hoitaisit omaa läheistäsi, omien arvojeni mukainen neuvo. Palkka on kilpailukykyinen. Esimiestaidoista plussaa. Suosittelen!” Marika

”Olen pitkän työuran tehnyt vanhusten parissa. Työ kodinomaisessa ympäristössä on aina kiinnostanut. Kirmalla on itsenäinen työ, tukea saa tarvittaessa. Mukavat asiakkaat ja työnantaja. Suosittelen."