Hei vaan sairaanhoitaja, lähihoitaja ja siivooja!

Avoimia työpaikkoja:

- 1 sairaanhoitaja, vakituinen

- 1 lähihoitaja, vakituinen

- 1 siivooja

 

-Sairaanhoitaja - vakituinen

Kirma Hoiva on pieni ja paikallinen kotihoitoyritys. Hoitajamme tuntevat toisensa ja kaikki asiakkaamme. Tästä on hyötyä silloin, kun hoitaja tarvitsee tukea ja kun pohditaan parasta mahdollista hoivaa asiakkaallemme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää kotihoivan lisäksi tiimin vetäjän roolin, työvuorosuunnittelua ja asiakastyön suunnittelua. Noin puolet työajasta on asiakastyötä. Tukenasi sinulla on kaksi sairaanhoitajaa ja monta taitavaa lähihoitajaa, jotka perehdyttävät sinut työhösi.

Työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia. Kirman ei ole tarvinnut käyttää vuokratyövoimaa! Perehdytämme uudet työntekijät perusteellisesti ja koulutamme hoitajiamme useita kertoja vuodessa.

Meillä on käytössämme autonominen työvuorosuunnittelu eli hoitajat laittavat omat työvuorotoiveensa työvuorolistaan. Tämä auttaa oman elämän suunnittelussa ja tuo joustavuutta koko työyhteisöön. Työ on kaksivuorotyötä ja toimimme Lahden alueella. Ajokortti on tarpeellinen, mutta omaa autoa et välttämättä tarvitse. Voit huristella Kirman automaattivaihteisella autolla.

Meillä saa tehdä työnsä hyvin, oikeasti. Pidämme kiinni asiakkaalle varatusta ajasta ja siirtymiin on varattu riittävä aika. Kunnon pituisella ruokatauolla ehdit rauhoittua ja syödä toimistolla tai kotona. Kiireen tunne tulee olla vain hetkellistä. Tämä on tärkeä osa työhyvinvointia. Työhyvinvointiamme edistävät myös liikuntasetelit, hieronta ja henkilökunnan illanvietot ja tapahtumat.

Lisää löydät www.kirmahoiva.fi/rekry sekä Kirma Hoivan Facebook- ja Instagram-sivuilta. Katsele ja kuulostele rauhassa Kirman tapaa tehdä kotihoitoa ja työhyvinvointia.

https://www.facebook.com/kirmahoiva/

https://www.instagram.com/kirmahoiva/

 

”Elämäsi on merkityksellistä, kun olet merkityksellinen toiselle ihmiselle.”

Yhteys SH Kirsti Laakso, puh. 044 982 0472, asiakaspalvelu@kirmahoiva.fi

 

 

Lähihoitaja huolehtii asiakkaan ravitsemuksesta keittämällä kuituista puuroa aamupalaksi.

Puuroa asiakkaan tapaan.

 

-Lähihoitaja - vakituiseen tai osapäiväiseen työsuhteeseen

Meillä on periaatteena antaa hoitajiemme vaikuttaa työhönsä. Niinpä nytkin kysyimme, että millaisen hoitajan he haluaisivat työkaverikseen ja toiseksi, kuinka houkutella sellainen. Hoitajamme toivoivat sinulta

 • asiakaslähtöisyyttä
 • tietotaidon jakamista
 • kokonaisvaltaista ajattelua kaiken kaikkiaan
 • hyvää huumoria
 • kokemusta hoitotyöstä.

Houkutuksina hoitajamme mainitsivat seuraavia:

 • Autonominen työvuorosuunnittelu.
 • Hyvä työilmapiiri näkyy siinä, että hoiva toimii.
 • Kiire pois! Meillä on aikaa asiakkaalle.
 • Asiakkaan luona käy usein samat hoitajat, jotka tuntevat asiakkaansa. Tämä luo asiakkaalle turvallisuuden tunnetta. Tyytyväisyys näkyy asiakkaan asenteessa. Sama pätee myös omaisiin!
 • Kirman omat hoitajat osaavat hoitotyötä monipuolisesti.
 • Mukavat työkaverit!

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aiempi vastaava. Ikää enemmän vaakakupissa painaa ammattitaito ja suuri hoivasydän. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja lähihoitajia, joten ammatillista tukea riittää. Teet töitä myös muistisairaiden kanssa ja tällöin hyvä suomen kielen taito on välttämätön. Työn hoitamiseen tarvitset B-ajokortin ja oma auto on etu, joskaan ei välttämätöntä. Voit huristella myös Kirman automaattivaihteisella autolla. Toivomme sinulta halua oppia uusia laadukkaan hoitamisen menetelmiä, sillä ainakin vakituisena tulet tutustumaan Toimintakyky+ -palveluun, jota ei muilla ole.

Meillä saat hoitaa hyvin ja ajan kanssa. Oikeasti!

 

-Siistijä-

Hoitaja hoitaa ihmisen, siistijä hoitaa kotia.

Hoitaja hoitaa ihmistä, siistijä hoitaa kotia.

Haemme siivoojaa.

Työssäsi tulet siivoamaan enimmäkseen ikäihmisten ihan perussiistejä koteja. Suurin osa työstä onkin ylläpitosiivousta. Kirman asiakkaat ovat mukavia vanhuksia, jotka kyllä siivoaisivat itse, mutta kun polvi on kipeä tai harja kadoksissa. Siksi sinua tarvitaan auttamaan heitä.

Työssäsi menet toisen ihmisen kotiin ja alussa hän ei vielä tunne sinua. Luottamus kehittyy ajan kanssa ja siistiä jälkeä tekemällä. Toivomme sinulta rupattelutaitoa ja ikäihmistä arvostavaa asennetta.

Soita, nähdään ja jutellaan!

Rekryn yhteystiedot

Soita Kirstille 044 982 0472 tai laita sähköpostia:

asiakaspalvelu(ät)kirmahoiva.fi

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia, koska niissä voit esitellä itsesi kunnolla ja niitä on mukavampi lukea. Voit myös jättää avoimen hakemuksen tulevaisuutta varten.

---

Meillä työn saa tehdä hyvin, oikeasti!

Kirma on rauhallisesti kasvava yritys, joka hakee jatkuvasti verkostoonsa oikeanlaisia ihmisiä tekemään hoito- ja hoivatyötä sillä tavalla, kuin me haluamme sitä tehdä. Uskomme lämminsydämisten ammattilaisten haluavan tehdä työnsä niin, että voivat olla hyvällä mielellä ja ylpeitä omasta työstään. Silloin myös asiakkaamme ja heidän omaisensa ovat tyytyväisiä. Kaikki voittavat.

Hoivatyötehtäviin kuuluu normaali kotihoito. Sen lisäksi asiakas saa halutessaan meiltä Toimintakyky+™ -palvelua, jolla tarkoitamme monipuolista ja aktiivista toimintakyvyn ylläpitoa sekä osallisuuden tunteen nostamista. Palvelu noudattaa THL:n FINGER-tutkimuksesta saatua toimintamallia. Tätä kaikkea tarvitaan mielekkääseen elämään ja se on hoivamme päämäärä.

Puhdas ja siisti koti kuuluu myös hyvään elämään. Tämän vuoksi tarjoamme siivouspalveluja. Ajattelemme, että siivouspalveluiden tarjoamisen myötä myös hoivan laatu ja turvallisuus paranee. Siistijä saattaa työssään huomata jotain, mikä on hyvä tuoda suoraan kotihoidon tietoon. Tällaisia asioita voivat olla vaikkapa lattialta löytyvät lääketabletit. Toisaalta, hoitajat voivat helposti lisätä seuraavaan siivoukseen jotain, minkä huomaavat tarpeelliseksi. Kokonaisuus paranee.

Käy katsomassa arjen työtämme Instagrammissa. Ehkäpä sinua kiinnostaa myös Facebook-sivumme, jossa mietimme hoiva-alan ilmiöitä ja uusia tuulia. Kuuntele, mitä hoivasydämesi kuiskuttaa!

 

Työntekijöiden kokemuksia Kirmalla työskentelystä

"Rattiraivo katosi."

"Äiti! Sä oot nyt ihan erilainen, kun vaihdoit työpaikkaa." (Lapsen suusta)

”Hyvä perehdytys”

”Käytettävä potilasohjelma selkeä”

”Omistajat helposti lähestyttäviä, helppo asioida heidän kanssaan.”

”Asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen suunnitelma erinomainen, kuntoutus ja omatoimisuuden huomioimen jokaiselle yksilöllisesti.”

”Omaiset mukana suunnitelmassa ja hyvä yhteydenpito heihin.”

"Työnteko Kirma Hoivalla on mielekästä. Yhteistyö on toimivaa ja minulla on mahdollisuus tehdä työni hyvin ja sydämellä. "

”Kirma Hoivassa asiakaskäynneillä ei ole kiire, ehtii kohdata asiakkaat rauhassa. Perehdytyksessä minulle sanottiin, että hoida kuin hoitaisit omaa läheistäsi, omien arvojeni mukainen neuvo. Palkka on kilpailukykyinen. Esimiestaidoista plussaa. Suosittelen!” Marika

”Olen pitkän työuran tehnyt vanhusten parissa. Työ kodinomaisessa ympäristössä on aina kiinnostanut. Kirmalla on itsenäinen työ, tukea saa tarvittaessa. Mukavat asiakkaat ja työnantaja. Suosittelen."